5.26.2011

Blūze ar spiciem pleciem

Beidzot esmu saņēmusies un tādu uzšuvusi. Jau labu laiku esmu šos pleciņus pētījusi un prātā konstruējusi piegrieztni.  Tagad skaidri zinu, ko darīt, ja man būs tāds pasūtījums.


Pleci varēja būt daudz platāki un ar lielākiem polsteriem. To var panākt ar papildus detaļu pleca daļā , mazu piedurkni vai rišu.

Tāpēc pagarināju pleca daļu- lieka detaļa, bet izskatās labi.



5.20.2011

Svētku tērpi

Tā, kā vasara ir izlaidumu un kāzu laiks, tad darba man ir pilnas rokas . Tikko pabeidzu divas kleitas.
Saskāros ar daudzām grūtībām, kā jau individuālajā šūšanā,..  bet nu beigās pati esmu apmierināta ar savu veikumu, ceru, ka meitenes arī.  

Atlasa kleita ar dubultu un asimetrisku priekšpusi. Piedurknēs un vienā sānā ir ieloces, kas šajā audumā ļoti labi redzamas un kalpo, kā neliels akcents. 


Šifona kleita, kas dublēta ar oderi.  Ampīra silueta griezums. Krūšu  un pleca daļā ieloces, kas brīvi krīt uz krūtīm. Kā akcentu izmantojam banti, kuru var stiprināt,  pēc saviem ieskatiem, šajā gadījumā uz pleca.


5.14.2011

Vēderdeju tērpa pārvērtības


Pēc pirmās uzstāšanās reizes bija skaidrs, ka tērps ir par drūmu.
Lai to padarītu gaišāku , svārku daļai pa virsu tika uzšūti dzeltenas krāsas organzas auduma gabali. Vēl tas tika papildināts ar lielu daudzumu fliteru , pērlīšu un monētu. Vēdera daļas figurālajā izgriezumā iestrādāts caurspīdīgs audums.

Šūts pēc pasūtījuma

5.04.2011

Mazā cepurīte

Tā vien liekas, ka mūsdienās ne ar ko vairs pārsteigt nevar, tāpēc taisu vienkārši to, kas man patīk, daudz neprātojot
  -vai tas ir modē, vai nav.
  Lūk, vēl viena cepurīte!